1. FRAKTVILLKOR

Gratisleveransen (gäller ej begagnade skåp över 800 kg) sker till uppgiven adress eller till varumottagning/lastkaj om sådan finns på farbar väg, gäller ej till öar med färja.

Önskar ni även få skåpet inburet och placerat på anvisad plats så kontakta oss så räknar vi fram den kostnaden.
Ring 08-773 09 90

Leveranstiden till adress är ca: 2-4 dagar, om varan ej finns på lager så meddelas ni per telefon senast dagen efter er order.

2. TRANSPORTSKADOR

Vid leverans till er så är det mycket viktigt att ni besiktigar emballaget och undersöker om det finns skador på densamma innan ni kvitterar leveransen. Om det finns transportskador måste ni omgående anmäla detta till chaffören och få det skrivet på fraktsedeln. Om något är oklart angående skadeanmälan, kontakta oss för hjälp. Reklamationer skall göras senast 7 dagar efter leverans till Hareco Direkt AB tel. 08-773 09 90

3. BETALNINGSVILLKOR

Här har ni 4 st olika betalningsalternativ:

3.1. Förskottsbetalning till Hareco Direkt AB (BG 5022-7800) viktigt att ni anger order numret samt ditt namn, så att vi kan para ihop er med skåpleveransen. Leveransen sker 3-5 dagar efter att vi ser att pengarna kommit oss tillhanda.

3.2. Kortbetalning, orderbeloppet kommer att dras ifrån ditt konto till Klarna

3.3. Faktura via Klarna

Få först. Betala sen till Klarna.

Dessa villkor för faktura gäller mellan dig och denna butik när du handlar varor,

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 14 dagar från dess att vi skickat varorna för leverans, Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.

Om du tidigare valt att ansluta dig till tjänsten Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura i enlighet med de villkor som gäller för Månadsfaktura.

Betala endast efter du tagit emot din order

Klarna erbjuder konsumenter Köparskydd, vilket bland annat innebär att du som konsument inte behöver betala för dina beställda varor förrän du har mottagit dem, samt att Klarna assisterar dig med problem som relaterar till ditt köp.

För mer information och instruktioner vänligen gå till: https://www.klarna.com/se/beskrivning-av-klarnas-koparskydd/.

Kostnader och avgifter

Vi tar ut  en fakturaavgift om 0 kr per köp. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer en påminnelseavgift om 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Kreditprövning och personuppgiftsbehandling

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, eller på vår hemsida, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. Vi kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om vår delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta oss med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, i Dataskyddsinformationen.

Ladda ner denna information.

Avgift 0 kr.

Om du väljer att betala mot faktura skickas fakturan i samband med din leverans. Du har 14 dagars kredittid. Observera att din kredittid på 14 dagar börjar räknas från att ditt paket skickas, ej när du väljer att hämta ut ditt paket. Maxbeloppet för att handla på faktura är upp till 50.000 kr. Lånekrediten fastställs av Klarna och vi kan ej påverka dess belopp eller utgång. Du får veta direkt i kassan om köpet gått igenom. Faktura gäller endast Sverige. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 19,5% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. För mer information eller frågor, vänligen besök klarna.se. eller ring 08-120 120 00.

 • Du måste vara över 18 år
  •    Betalningsvillkor är 14 dagar
  •    Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  •    Du får inte ha tidigare obetalda krav från Klarna
  •    Din adress måste vara samma adress som du är folkbokförd på
 • Månadsfaktura

  Månadsfaktura är en pågående tjänst som tillhandahålls av Klarna och som samlar alla köp du gör under en månad (förutom köp som omfattas av en Butiksspecifik Månadsfaktura – om du anslutit dig till den tjänsten) på en och samma faktura. Månadsfakturan samlar alla köp du gör med Klarna Månadsfaktura, Få först – betala sen (dock inte köp som omfattas av Butiksspecifik Månadsfaktura) eller med Klarnakortet.

  Förfallodagen är den dag i månaden som du måste betalat din Månadsfaktura. 14 dagar före förfallodagen är sista dagen då nya köp kan adderas till din Månadsfaktura (“brytdag”) och efterföljande dag (dvs. 13 dagar före förfallodagen) skickas fakturan. Om du exempelvis väljer den 28:e som förfallodag varje månad är sista dag då nya köp läggs till i Månadsfakturan den 14:e och din Månadsfaktura kommer skickas den 15:e.

  Månadsfakturaköp genomförda med ditt Klarnakort innan Brytdagen kommer att samlas på samma Månadsfaktura. Alla andra köp du gör med antigen Månadsfaktura eller Få först – betala sen (förutom köp som finns samlade på en Butiksspecifik Månadsfaktura) kommer adderas till samma Månadsfaktura om varorna skickas eller om tjänsten gjorts tillgänglig för dig innan Brytdagen.

  Om ett köp med faktura skulle ha en senare förfallodag än den i Månadsfakturan kommer det köpet att läggas till nästkommande Månadsfaktura. Det innebär att du alltid får åtminstone samma kredittid som du skulle fått med vanlig Få först – betala sen-faktura.

  Tjänsten

  Du ansluter dig till Månadsfaktura genom att välja Månadsfaktura som betalningsalternativ i kassan hos en butik eller i Klarnas kundportal på webben eller i appen. Tjänsten Månadsfaktura har en obegränsad löptid. Du kan när som helst avsluta tjänsten för Månadsfaktura i Klarnas kundportal, på Klarnas hemsida eller genom att kontakta Klarnas kundtjänst. Din uppsägning träder i kraft omedelbart. För köp gjorda före men levererade efter din uppsägning kommer en Månadsfaktura för det köpet ändå att skickas. Nya köp som görs efter din uppsägning kommer att hanteras som separata Få först – betala sen-fakturor.

  Klarna har rätt att säga upp tjänsten vid den tidpunkt som Klarna bestämmer, om (i) vi ger dig 2 månaders varsel; (ii) med omedelbar verkan av sakliga skäl, exempelvis vid försämring av din ekonomiska situation, om du tillförordnats en förvaltare, om vi har anledning att tro att du har använt, eller har för avsikt att använda, Månadsfaktura grovt oaktsamt eller för bedrägeri eller för annat olagligt syfte.

  Din Månadsfaktura

  Fakturan skickas 13 dagar före förfallodagen till din e-postadress. Om leveransen till din e-postadress skulle misslyckas, skickar vi din Månadsfaktura via fysisk post istället, och en avgift för kostnader som kan tillkomma därmed kan komma att adderas.

  Kostnader och Avgifter

  En avgift på 29 kronor debiteras för varje Månadsfaktura. Så snart du gjort ett köp genom Få först – betala sen och/eller Månadsfaktura, kommer vi automatiskt att skapa en Månadsfaktura för dig.

  En betalningspåminnelse skickas vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer en påminnelseavgift om 29 kronor, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Inkommer ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

  Kreditprövning

  När du väljer att betala med Månadsfaktura gör Klarna en kreditprövning. Om en extern kreditupplysning inhämtas kommer du att få en kopia på kreditupplysningen per brev eller e-post. Vi förbehåller oss rätten att neka användande av Klarna Månadsfaktura som betalmedel på grund av sakliga skäl, exempelvis vid försämring av din ekonomiska situation eller om vi misstänker obehörig eller bedräglig användning.

  Personuppgiftshantering

  Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, eller på vår hemsida, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. Vi kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om vår delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta oss med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, i Dataskyddsinformationen.

  Ångerrätt

  Du har rätt att, utan förklaring, frånträda avtalet (ångerrätt) genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar (ångerfrist). Ångerfristen börjar löpa den dag avtalet ingås men som tidigast den dag du fått denna information. För att nyttja din ångerrätt är det tillräckligt att du skickar ett meddelande inom ångerfristen till: Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, telefon: +46 8 120 120 00, e-postadress: kund@klarna.se.

  Verkan av ångerrätt innebär att båda parter ska lämna tillbaka vad de tagit emot. Eventuell återbetalning ska ske inom 30 dagar. För dig börjar denna frist den dag du lämnade eller sände ditt meddelande om att avtalet frånträds, för oss när vi mottog ditt meddelande. Notera att utövande av ångerrätt gentemot oss inte avslutar dina köpeavtal med butiker.  Dina rättigheter och skyldigheter gentemot butiker regleras av avtalet mellan dig och dem samt tillämplig lagstiftning.

  Förbättring av tjänsterna

  Vi jobbar ständigt med att förbättra våra kunderbjudanden så att du får en ännu mer smoooth användarupplevelse. Det kan medföra förändringar i dessa villkor, och därför är det viktigt att du regelbundet läser dessa för att hålla dig uppdaterad om de vid var tid gällande villkoren för din användning av Månadsfaktura. Om vi gör materiella ändringar i villkoren för Månadsfaktura, träder dessa i kraft två månader efter att vi underrättat dig om dessa.

  Tillämplig lag och kommunikation

  Detta avtal regleras av svensk lag. Kommunikation med anledning av dessa villkor sker på svenska.

  Klagomål

  För klagomålshantering vänligen besök vår webbsida för mer utförlig information. Klagomål kan lämnas skriftligen eller muntligen till Klarnas tvistelösningsavdelning via kontaktformuläret på Klarnas hemsida www.klarna.se, via https://www.klarna.com/se/feedback-och-klagomal/, eller genom att skicka ett brev med ordet “Klagomål” till Klarnas registrerade adress. Du kan även kontakta Klarnas kundservice för frågor och ärendehantering via formuläret på Klarnas hemsida https://www.klarna.com/se/kundservice.

  Om vi inte lyckas lösa tvisten kan du anmäla ditt ärende till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Klarna deltar i ARN:s tvistelösningsförfarande och följer deras rekommendationer för ärenden som prövas. Information om hur du anmäler ett ärende till ARN finner du på ARN:s hemsida http://www.arn.se/. Du kan också kontakta ARN genom post eller personligen: Allmänna reklamationsnämnden, Postbox 174, 101 23 Stockholm, Sverige, Besöksadress: Kungsholmstorg 5, Stockholm.

  Du kan anmäla ditt ärende på något av Europeiska Unionens officiella språk via ODR-plattformen som tillhandahålls av Europeiska kommissionen. Du hittar ODR-plattformen på https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ärendet kommer därefter att överlämnas till ARN.

  Klarna

  Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, är en svensk bank inkorporerad under svensk lag och registrerad under organisationsnummer 556737-0431 i Bolagsverkets register. Klarna står under Finansinspektionens (Box 7821, 103 97 Stockholm, registreringsnummer 41538) tillsyn för att tillhandahålla finansiella tjänster. Du hittar information om vår registrering och auktorisering på Finansinspektionens hemsida.

  För mer information om Klarna, vänligen besök www.klarna.se.

  Ladda ned informationen.

3.4. Direktfaktura ifrån Hareco Direkt AB, gäller främst statliga myndigheter, kommuner, landsting samt aktiebolag efter sedvanlig kreditkontroll.

4. GARANTIER

Vi ger 1 års garanti vid fabrikationsfel på våra produkter, för att garantin skall gälla måste ni kontakta oss innan reparation påbörjas.

5. RETURER

Vid returer är vi tacksamma om Du skickar med ordersedeln. Paketen får ej sändas mot postförskott. Varan får ej vara skadad och måste vara i obruten förpackning. Skickar Du tillbaka varan p.g.a att vi expedierat fel eller för att det är något fel i varan ersätter vi Dig för returfrakten. I annat fall får Du svara för fraktkostnaden själv.

6. ÅNGERRÄTT

Enligt distansköplagen har privat konsumenter rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter köp men måste då stå för returfrakten. Har vi gjort fel och levererat fel vara så står vi givetvis för returfrakten. OBS varan måste retuneras i obrutet orginalemballaget

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i text och priser.