Du måste kontakta oss innan du returnerar kassaskåpet. Rätten till returrätt inom 14 dagar omfattar att leveransemballaget är obrutet och ej av väder påverkat skick samt varan skall vara oskadat. Emballaget måste vid retur vara i markplan så att chauffören kan lasta på varan på bilen. Ni måste passa in chauffören i tid för lastning så det inte blir en kostsam bomkörning som ni i sådan fall kommer att faktureras. Viktigt att chauffören besiktigar varan/paketet samt signera på leverans-sedeln att densamma är oskadat.

Vi behöver kund nummer samt ordernummer så vi kan para ihop din order och kontakta till dig för att höra vad som är fel med leveransen/produkten. Senare skapar vi en returfrakt med DHL och mailar er returfrakt-sedeln som ni måste skriva ut och fästa på emballaget.

* Varor som specialbeställs, specialtillverkade eller ändrats efter kundens önskemål omfattas ej av ångerrätten.
** Den fria returrätten omfattar endast privatpersoner.
*** Vi tar ut en administrations avgift om 240 kr exkl. moms per returtillfälle.

Återbetalning av ångerrätt

Vid en retur tar det ca 5 dagar för oss att återfå returen från den dag du lämnat/ skickat in kassaskåpet / kassaskåpen via vår retursedel. Återbetalning sker inom 7 arbetsdagar , från det vi emottagit produkten från kunden och besiktigat densamma.

Sökord för att få bättre placering på google:
Begagnade kassaskåp malmö göteborg stockholm, begagnade brandsäkra kassaskåp, begagnade värdeskåp,